• Наличност

Комплектите "Направи си сам" на Dahua Technology са предназначени както за специалисти в областта на изграждането на системи за видеонаблюдение, така и за хора, които нямат особен опит в тази сфера.  

Реализацията не тези комплекти е значително облекчена от това, че в нея са използвани PoC камери и записващи устройства, което намалява значително вложените кабели и елементна база (захранващи блокове).

Какво е PoC?

PoC

Power over Coax (PoC) е уникална по рода си нова технология, създадена да улесни изграждането на системи за видеонаблюдение и да спести време и средства. Технологията представлява едновременен пренос на видео сигнал с високо качество - HD и захранване по един единствен коаксиален кабел, като се oсъществява посредством сложно модулиране на сигнала. Това премахва нуждата от окабеляване и монтиране на захранващи блокове и прави като цяло инсталацията на системата изключително лесна. Също така системата е много подходяща за реновиране на обекти, където е необходимо системата да се подмени с нова, но няма как да се извърши повторно окабеляване, изискващо се от повечето актуални системи за видонаблюдение. PoC решението на Dahua стартира с максимални разстояния на пренос от 400 метра за 2 мегапикселови камери и 300 метра за 4 мегапикселови камери, което като цяло покрива стандартните нужди за изграждане на системи за видеонаблюдение в малки и средни по големина обекти. 

Няма добавени продукти в тази категория.